Enkle grep for å bevisstgjøre din bedrifts tilstedeværelse på Internett:

1. Sørg for at Internettadressen er lett synlig på utgående brev, faks og e-post

2. Gi Internettadressen en framtredende plass i annonser

3. De ansattes visittkort bør inneholde internettadressen, samt e-post adresse

4. Driver du butikk, er det en god ide å ha internettadressen på bæreposer, kassalappene og lignende.

5. Når du sender e-post, lag en fast "signatur" helt nederst, hvor du i tillegg til bedriftens navn og adresse også har internettadressen. (I Microsoft Outlook gjør du dette ved å gå inn verktøy, alternativer, E-post format og signatur.)

6. Registrer sidene dine i de mest populære søkermotorene. I Norge er dette Kvasir, FAST, Spray, AltaVista, Yahoo.

7. Det er veldig viktig at du oppdaterer sidene ofte. Dette gjør det mer interessant å besøke sidene, fordi brukeren får en følelse av at det skjer noe der. I tillegg sørger jevnlige oppdateringer for at sidene kommer høyere opp på treff hos søkemaskinene. Søkemaskinene blir stadig mer intelligente, og mange har funksjoner som luker ut sider som er "døde".

8. Hold deg oppdatert på hva som skjer innenfor informasjon -og kommunikasjons teknologien, både når det gjelder marked og produkt utvikling.

9. Svar alltid raskt på forespørsler generert via e-post fra websiden, hvis ikke mister bedriftens internettsatsning troverdighet.

10. Da det er en økende gruppe mennesker som bruker Internett til å lete etter informasjon, er det viktig at man er seg bevist på hvordan sidene framstår for brukeren.

Vi håper disse tipsene er til nytte, og ønsker deg lykke til videre med din bedrifts internettsatsing!

Kilde: Fastweb.no